Verhuurmogelijkheden

Op het terrein van Talander, de site van de Wouwershoeve en in de Pastorij  zijn allerlei mogelijkheden om vergaderingen, workshops, opleidingen, tentoonstellingen, recepties te laten doorgaan.  Ben je op zoek naar een aangename, natuurlijke ruimte, ver van alle drukte, waar je in alle rust en afgesloten van de buitenwereld met een groep kan werken, is dit een ideale plek. Er is geen wifi en zelfs de mobiele telefoonontvangst laat het vaak afweten. De natuur en wandel- en fietsgebieden zijn vlakbij.

Catering

De bewoners en medewerkers van Talander zorgen op vraag voor koffie en thee en ook eenvoudige, gezonde maaltijden kunnen worden geserveerd. We zorgen bijvoorbeeld voor verse soep, broodjes uit onze eigen bakkerij, kaas van een boer in de buurt en sla uit de tuin. Voor andere vragen bekijken we steeds wat we kunnen doen en je neemt hiervoor best contact op via dienstencentrum.talander@gmail.com

 

De Nachtzwaluw

Kom origineel logeren in 'de Nachtzwaluw'. Deze traditionele werfkeet werd omgebouwd in een stijl die aansluit bij de natuurlijke omgeving en is voorzien van moderne details om een comfortabel avontuur te waarborgen. Zo is er een tweepersoonsbed, verwarming en eenvoudige sanitaire voorziening. Als logee heb je de kans om in de tuin groenten te oogsten, bloemen en bessen te plukken, eitjes bij de kippen te halen.